Szia+
2018. május 08. írta: Dorottya Kelemen

Szia+

A magyar márkák közül talán az egyik legismertebb a Szia+, ami 2015 óta építi hírnevét a divat világában.

szia.jpg

A dizájnbolt különlegessége, hogy akik ide térnek be, azok azzal szembesülhetnek, hogy megfizethető áron vásárolhatnak az ízlésüknek megfelelő darabokat: legyen szó zoknikról, pólókról, egyedi táskákról vagy napszemüvegekről.

Az alapítók Rápolti Bogi és Bozóki Marci által létrehozott helyett többféle funkcióval és koncepció alapján működik: van egy műhely a tulajdonosoknak, egy közösségi tér ahová bárki betérhet, hogy ott ötleteljen vagy akár csak beszélgessen, de ezen felül még lehetőséget is biztosítanak azok számára, akiket érdekel a varrás vagy a varrás – az ifjú tervezők pedig polcpénz fejében akár a saját termékeiket is kirakhatják.

Mivel a fiatalok képezik a célközönségüket, akik nem rajonganak a tömegcuccokért vagy a megfizethetetlen termékekért a kínálatukat is eszerint alakítják ki: gyorsan változó termékkínálat jellemzi őket. Itt folyamatosan váltják egymást az egyedi ruhák, kiegészítők, így érdemes gyakran körbenézni, hátha találunk valami érdekeset!

 

Kép forrása: Desing Freak Forrás: kulturpart.hu, welovebudapest.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://dizi.blog.hu/api/trackback/id/tr1113899314

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása