Tomcsányi
2018. május 08. írta: Dorottya Kelemen

Tomcsányi

2010-ben indult világhódító útjára a Tomcsányi Dóri alapította márka, aminek fő küldetése a magas minőség kortárs női darabok készítése.

tomcsanyi.jpg

Az általa tervezett ruhák különlegessége, hogy a szabások és a színek minimalisták, egyszerű formák és letisztult vonalak, de mindemellett a kényelmesség és a nőiesség is megtalálható a kollekciói darabjait látva.

A ruhák alapvető eleganciáját minden esetben kiegészíti egy kis csavar, amitől még egyedibbnek és különlegesnek érezhetjük magunkat egy ilyen ruhadarabban.

Kép forrása: Pinterest.com

A márka nem csak a tervezés terén bizonyult különlegesnek: a márka mottója: „TOMCSANYI. Handmade with care.” – ami a honlap leírása szerint azt is takarja, hogy különös figyelmet fordítanak a fenntarthatóságra és a CSR-ra is.

 

Forrás: Tomcsanyi.eu, asalon.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://dizi.blog.hu/api/trackback/id/tr3413899308

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása