Nini Molnar Bags
2018. május 08. írta: Dorottya Kelemen

Nini Molnar Bags

2017-ben a Glamour Women of the Year gálán kaphattuk fel a fejünket Nini Molnarra, aki elnyerte a legjobb kiegészítőtervezőjének járó elismerést.

nini.jpg

A húszas éveiben járó – egykori modell - tervezőnő fiatal kora ellenére céltudatosan tervezi a jövőjét, erősíti a márkáját. Londonban tanult, majd dolgozott egy rövid ideig amikor elhatározta, hogy szeretne egy megfizethető áron designer táskákat készíteni.

Első sikerdarabja, a Pombag volt, aminek a népszerűségén fellelkesülve vágott bele többféle és fajta kollekció megálmodásának. Azóta már kijött többek között a Pombag, a Sunbag és a Starbag is.

A főbb célcsoportja a fiatal, trendkövető lányok, de állítása szerint nem szeretne senkit se kizárni, hiszen tudja, hogy éppen egy Németországban élő nagymama hordja nap nap után örömmel fekete Pombagjét!

 

Kép forrása: Pinterest.com Forrás: Design.hu, Noizz.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://dizi.blog.hu/api/trackback/id/tr3513899320

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása